Roštilj


Jela sa roštilja: ćevapi, šiš-ćevapi, ražnjići, mješano meso, odresci...

Jelo sa roštilja

Jelo sa roštilja

Priprema jela na roštilju

Mješano meso

Mješano meso

2 ćevapa, 1 kotlet, 1 šiš ćevap, 1 Mozartova rolica, 1 ražnjić, lepinja, ajvar, luk

Ćevapi

Ćevapi

ćevapi, lepinja, luk, ajvar

Mozartove rolice

Mozartove rolice

2 pileće roladice sa sirom i slaninom, kroketi, tartar umak, kruščić

Predavečki picek

Predavečki picek

marinirani pileći file, pomfrit, tartar umak, kruščić

Vinogradski odrezak

Vinogradski odrezak

pohani punjeni svinjski file sa šunkom i sirom, pekarski krumpir, tartar umak, kruščić

Sendvič Kloštranac

Sendvič Kloštranac

šunka, sir, zelena salata, svježa rajčica, majoneza, kečap, kiseli krastavci